Η Rosco ήταν στην πρώτη γραμμή των έγχρωμων φίλτρων φωτισμού από την έναρξή της εταιρείας το 1910, κερδίζοντας αρκετά βραβεία για τεχνικά επιτεύγματα στην ανάπτυξη των έγχρωμων φίλτρων. Η Rosco προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία στον κόσμο σε πλαστικά έγχρωμα φίλτρα, διχρωικά φίλτρα υψηλής θερμοκρασίας, χρωματιστές θήκες για λαμπτήρες φθορισμού καθώς και αξεσουάρ έγχρωμων φίλτρων φωτισμού.

Η Rosco είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς gobos στον κόσμο, με κατάλογο που διαθέτει πάνω 1.800 πρότυπα gobos. Κατέχοντας εσωτερική μονάδα παραγωγής gobos, ειδικεύεται στην κατασκευή ειδικών σχεδίων από μέταλλο και γυαλί.

Η εταιρεία παράγει επίσης ένα ευρύ φάσμα από μηχανές περιστροφής gobos καθώς και μονάδες προβολής ειδικών εφέ συμπεριλαμβανομένου του προβολέα «X24 X-Effects projector» ο οποίος προβάλλει μεγάλη ποικιλία φωτεινών εφέ.
Άλλα είδη προβολέων και αξεσουάρ είναι το I-Cue lighting fixture, ο iPro image projector, το Vortex 360 Dual Rotator και μια μεγάλη ποικιλία από controllers και αξεσουάρ.

Για να συμπληρώσει την γκάμα ειδών φωτισμού σκηνής, η Rosco παράγει μια σειρά από μηχανές παραγωγής καπνού και ομίχλης, συμπεριλαμβανομένης της Alpha 900, της Delta 3000,της Delta 6000 και της Delta Hazer καθώς και ανταλλακτικά υγρά των μηχανών αυτών.
Η Rosco κατασκευάζει επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για σκηνικά όπως χρώματα σκηνικών, breakaways, καθρέπτες, υφάσματα, glitter κλπ.

Τέλος προσφέρει το Rosco Litepad, μια ελαφριά πηγή φωτός LED σε λεπτό προφίλ, ευέλικτο, με χαμηλή συντήρηση, ιδανικό για την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το θέατρο καθώς και για διάφορες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

  • Combination-300pixel-width
  • Filters