Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1919 και είναι ο αρχαιότερος κατασκευαστής ειδών φωτισμού και εξοπλισμού θεάτρου που εξακολουθεί να υφίσταται.
Η πολιτική της βασιζόταν πάντα στην καινοτομία και όχι στην επαναδημιουργία των σχεδίων της.
Οι προηγούμενες καινοτομίες της Robert Juliat, όπως το πρώτο followspot ΗΜΙ, έχουν υιοθετηθεί και από άλλους κατασκευαστές.

Στην διάρκεια της μακράς ιστορίας της η Robert Juliat είχε πάντα ένα σκοπό: τη νέα τεχνολογική ανάπτυξη, που είναι σημαντική μόνο αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της.
Και λέγοντας «πελάτες», δεν εννοεί μόνο τους σχεδιαστές φωτισμού, αλλά και τους τεχνικούς που εργάζονται με φωτιστικά της.
Βασικό μέρος της επιτυχίας της αποτελεί η συνεχής ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τους πελάτες της. Συνδυάζοντας τις απόψεις τους με το πάθος της για τον φωτισμό παράγει τα καλύτερα φωτιστικά του κόσμου, σχεδιάζοντάς τα με εργονομική τελειότητα καθώς και αισθητική και μηχανική υπεροχή.

Στην Robert Juliat, καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να είναι ο πελάτης ευχαριστημένος. Κύριος στόχος τους λοιπόν είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών στα προϊόντα και στις υπηρεσίες τους.

Για το λόγο αυτό δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση των στελεχών σε διάφορα σχολεία θεάτρου, τόσο στη Γαλλία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η ακαδημίες Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα.

Η Robert Juliat είναι υπερήφανη για την ιστορία, την εμπειρία και την ικανότητά της να προσφέρει προϊόντα που ακολουθούν την τεχνολογία.

  • Concert09_brucespringsteen
  • Esplanade_inside