Ο όμιλος Le Mark από την ίδρυσή του έχει υιοθετήσει την φιλοσοφία της ανάπτυξης μέσα από την καινοτομία και εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη μετατροπή των αυτοκόλλητων προϊόντων. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά από παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων Magtape®, Blacktak®, SlipWay™ and Studiotak™ για να αναφέρουμε μερικά.

Μέσα σε αυτήν την ομάδα θα βρείτε παραδοσιακά βιομηχανικά προϊόντα συμπεριλαμβανομένων Αδιάβροχων Υφασμάτινων Ταινιών (Gaffer), Ηλεκτρικής μόνωσης PVC, Masking προστατευτικές ταινίες, Ταινίες Θωράκισης θερμότητας, Ταινίες Αλουμινίου, Διπλής όψης, High Visibility κλπ.

Η εμπειρία της Le Mark σε αυτό τον τομέα είναι εκτενέστατη και ποικίλει:

Aυτό που είναι μοναδικό είναι η ικανότητά μας να κόψουμε, να μετατρέψουμε και να εκτυπώσουμε ή φωτίσουμε αυτοκόλλητα υποστρώματα και διαδικασίες in house, επίσης έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υλικών από τα επαναχρησιμοποιήσιμα PAL Road Case label μέχρι και πλήρη έγχρωμα ψηφιακά εκτυπωμένα δάπεδα βινυλίου και υψηλής ποιότητας 100% PVC εμπρός ή πίσω οθόνες προβολής κλπ.

  • Le_mark_3_web1
  • Le_mark_web2