Η Chromlech ιδρύθηκε το 2004 από τεχνικούς φωτισμού και μηχανικούς φωτισμού.Η αποστολή της είναι να σχεδιάζει καινοτόμα συστήματα φωτισμού και dimmer για μεγάλα events και τη βιομηχανία του θεάματος.

H Chromlech έχει τις εγκαταστάσεις της, τον τομέα της έρευνας, το τμήμα σχεδιασμού, τα εργαστήρια και τις υπηρεσίες τους στο Thorigné Fouillard, Brittany, 5 χλμ ανατολικά της Rennes στη Γαλλία, μια δυναμική περιφέρεια η οποία είναι γνωστή για τις ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες της και αποτελεί πόλο έλξης για τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Η αναπτυξιακή μας στρατηγική της επικεντρώνεται γύρω από δύο δραστηριότητες:
- Τα προϊόντα μας: Με Chromlech με Jarag-5 PAR30, Jarag-5 PAR20 ..
- Τα προϊόντα σας: "SurMesure", και τις αναπτύξεις τους από την Chromlech κατόπιν αιτήσεως του σχεδιαστή φωτισμού ή άλλων παρόχων.

Μέσα από αυτές τις δύο δραστηριότητες, στόχος μας είναι να κάνουμε καινοτόμα προϊόντα διαφορετικά από αυτό που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.
Στόχος της ομάδας της Chromlech είναι να είναι στην υπηρεσία του φωτός και αυτών που το δημιουργούν.

Οι αξίες μας: η στιβαρότητα και η αντοχή και ανθεκτικότητα, προσανατολισμός στο φως, και τις πολλαπλές εφαρμογές του, οι οποίες δεν είναι ακόμη όλες γνωστές ...”H Chromlech συγκεντρώνει όλες τις απαιτούμενες ικανότητες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την δημιουργία και ανάπτυξή τους βιομηχανικά η οποία είναι επικυρωμένη από μια ομάδα μηχανικών και τεχνικών φωτισμού και σχεδιαστών και καταφέρνει να διευθύνει αποτελεσματικά ένα επιχειρηματικό και βιομηχανικό δίκτυο αναγνωρισμένο τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ιδανικά για Θέατρο, Εκθέσεις, Περιοδείες, Συναυλίες,Εταιρικά Shows, Festivals, Τηλεόραση, Fashion shows, Special events, Αρχιτεκτονική, Χορό, Αεροναυτική, Εγκαταστάσεις Φωτισμού.

  • Gleamer_winner
  • Chromlech_main_photo_2