Η Wireless Solution Sweden AB ιδρύθηκε το 2003 από κορυφαίους μηχανικούς επαγγελματίες του κλάδου του φωτισμού και της ασύρματη επικοινωνίας . Η εταιρία σχεδιάζει και παράγει W - DMX ™ , το δύο φορές βραβευμένο σύστημα Wireless DMX που είναι σήμερα το μη - επίσημο πρότυπο για εκείνους που απαιτούν το πιο αξιόπιστο προϊόν που διατίθεται για τη μετάδοση δεδομένων ελέγχου φωτισμού ασύρματα , χωρίς να έχει σημασία η απόσταση ή η τοποθεσία.

Η σειρά προϊόντων Wireless Solution'W - DMX ™ καθιστά δυνατές, μεγάλες δημιουργικές , ή τεχνικά πολύπλοκες εγκαταστάσεις , μέσω της ασύρματης διανομής των σημάτων ελέγχου φωτισμού. Βραβευμένη αξιοπιστία και με μόνο ένα κουμπί - έναρξης επιτρέπει την γρήγορη εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων , για την έγκαιρη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της εγκατάστασης με λιγότερο φορτίο εργασίας.

Η γκάμα των προϊόντων Wireless Solution καλύπτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (IP65) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στα πιο πολύπλοκα συστήματα φωτισμού. Ο μόνος κατασκευαστής στην αγορά με ένα ευρύ φάσμα ασύρματου εξοπλισμού και αξεσουάρ, ακόμα και για τα πιο πολύπλοκα συστήματα.

Χαράζουμε πορεία….. δεν ακολουθούμε απλά….

  • 47e29f9fe96a1771642fb05ac8a8fd00_m
  • 1ea804dbf6a45ba977293c237ecc1b08_m